Workshops op maat

Marsja Mudde Muziek verzorgt workshops op maat voor allerlei gelegenheden en doelgroepen.

Mogelijkheden

Er kan op verzoek iets veranderd worden aan een bestaande workshop, zoals bij voorbeeld de locatie, planning of duur van de workshop, het aantal deelnemers, de precieze inhoud of leerdoelen, of de doelgroep. Maar het kan ook voorkomen, dat u speciaal voor u of uw koor, ensemble, school of werk een nieuwe workshop wilt laten ontwikkelen.

Gesprek

Of u nu een aangepaste workshop wilt, of een geheel nieuwe, in beide gevallen zal Marsja Mudde Muziek met u een afspraak inplannen, online of face-to-face, om uw wensen en verwachtingen te bespreken en te vergelijken met de mogelijkheden van Marsja Mudde Muziek. Er wordt ook gekeken naar de planning en locatie van de eventuele workshop.

Offerte en opdracht

Na afloop van dit gesprek zal een offerte worden gemaakt, waarin tevens de planning en voorwaarden worden vastgelegd. U krijgt dan de gelegenheid om nog dingen te laten aanpassen als het toch niet geheel naar wens is. Het gaat er immers om, dat u een workshop op maat krijgt. Na wederzijdse ondertekening van de offerte is de opdracht definitief en gaat Marsja Mudde Muziek aan het werk om uw workshop voor te bereiden.